Blanda unika kulörer med Annie Sloans färger

På GRETRO hjälper Pia Jansäter dig att hitta den färg du vill ha. Kanske har du med dig ett foto eller en tapetbit som ska matchas. Om du i förväg inte vet vilken nyans du vill ha så ring mig gärna så att vi kan få lite mer tid att gå igenom och mixa fram vad du vill ha.

Alla Annie Sloans färger och produkter går att blanda och är helt underbara att arbeta med. Jag hade tidigare arbetat med andra färgmärken än just Annie Sloans Chalk Paint. Jag tyckte de andra produkterna var tröga att måla med, blev alltför ”kalkiga” och att vaxet inte var tillräckligt skyddande. Med Annie Sloans produkter fick jag en större förmåga och kreativa tekniker som t ex att måla betonglook, rost- och drivvedseffekter, förgyllningar, skuggor med blandningar av vax och färg och mycket annat spännande.

Kanske undrar du?
Vilken färg eller kombination passar ihop, vilka kulörer gör färger varmare eller kallare, vilka specifika toner fungerar, hur gör man mörkare färger, hur skapar du nya nyanser?

Annie's färger innehåller väldigt lite svarta pigment vilket gör dem väldigt bland-vänliga. Det är väldigt enkelt att få fram helt egna kulörer!

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt eller så rekommenderar jag dig att gå vår Introduktionskurs där du får möjlighet att testa olika kulörer och tekniker tillsammans med mig.
Kolla vår Introduktionskurs>>>