Frakt & leveranser

Om du köper en produkt som vi kan leverera via vår fraktleverantör så paketeras detta inom 3 dagar och tar något längre tid i samband med helger.  Sedan tar leveransen 1-3 arbetsdagar. 

Frakt tillkommer på de angivna priserna om du inte hämtar själv. Se också nedan om Hemleverans i Malmö!

Leveranssätt med bud
Dina varor levereras till ditt närmaste paketombud. Men kolla vad som gäller stora produkter, här nedan!

Frakt av stora produkter
Denna text hittar du när vi inte kan leverera med fraktbolag:

OBS! Frakt ingår ej för stora produkter, antingen är de för långa eller för tunga och måste skickas på pall eller så är det tavlor/glaskonst. Produkten måste då hämtas på plats, Roslins väg 14 i Malmö.

Eller kontakta GRETRO för bästa frakt innan du handlar.
Maila info@gretro.se Uppge namn och adress för att vi ska kunna beräkna frakten!

Men om du själv kan hämta i vår butik på Roslins väg 14 i Malmö eller hitta ett lämpligt fraktbolag, kan du kontakta oss.

Hemleverans
Vi levererar också inom närområdet inom Malmö. Kontakta oss för att få leveranspris.

Om du har frågor om leverans ring Pia Jansäter 0709837780 eller maila info@gretro.se

Priser
Alla priser anges i Svenska kronor. Moms ingår med 25% i våra färgprodukter.

Priser begagnat
Alla priser anges i Svenska kronor. Moms ingår med 0%. (Vid handel med begagnade varor tillämpas vinstmarginalbeskattning).

Outlöst paket
Om du inte hämtar ut din försändelse från oss och paketet sänds i retur förbehåller vi oss rätten att debitera dig 500 kr för att täcka frakt, returfrakt och administrativa kostnader. Om den faktiska kostnaden för frakt och returfrakt överstiger 500 kr betalar du den faktiska kostnaden för dessa frakter. Vi skickar en faktura.

Skadat gods
Om varan skadas under transporten ska du genast fotografera skadan och anmäla detta till ombudet när du hämtar ut paketet. Om du inte upptäcker det förrän du kommer hem, fotografera och meddela oss omgående via telefon till Pia Jansäter 0709837780 eller via mail info@gretro.se

GRETRO tar alltid foton på det vi paketerar och därför ber vi dig att ta foto på ditt paket om det är trasigt och/eller om varan är förstörd. Det underlättar när vi kräver pengar från leveransföretaget.

Om en vara skadas eller kommer bort då du sänder den tillbaka till oss är du som kund ansvarig.


Ångrat köp
Enligt Svensk lag har du två veckor ångerrätt, utan orsak. Produkten som du vill lämna tillbaka ska vara i samma skick som du köpte den. Det krävs dock att du meddelar mig skriftligen om detta, antingen via e-post eller vanligt brev. Returfrakt betalas av köparen.

Du kan även ångra ditt köp genom att använda den standardblankett för utövande av ångerrätt som Konsumentverket tagit fram.
Returfrakt betalas i detta fall av köparen.