GDPR

GRETRO värnar om människors integritet därför följer vi GDPR (General Data Protection Regulation) som är en lag som behandlar personuppgifter och stärker rättigheter för den enskilde när det gäller personlig integritet. Lagen gäller i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018.

 

Vår integritetspolicy

Vår integritetspolicy är som tidigare, att vi inte använder våra kunders adresser på ett otillbörligt sätt eller säljer dem vidare. Vi delar heller inte kontaktinformation med tredje part. Vi behandlar heller inte känslig information. Den information som vi använder får vi antingen via våra kunder som ställt frågor och vi varit i kontakt med via mail, Blocket, Messenger eller från dem som anmält sig till våra nyhetsbrev. Det vi då får in är mailadress och ibland namn.

När våra kunder handlar via vår e-shop eller bokar kurser/workshops sker det på frivillig basis och vi samlar in följande information: namn, mail, telefonnummer och adress. Detta för att bland annat kunna leverera möbler.


GRETRO AB sparar följande persondata om våra kunder: 

Kunder: Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Person-/org.nr, Momsnummer, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.

Beställningar: ip-adress, E-post, , Person-/orgnr, Momsnummer, Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.

 

Varför lagras informationen?

Den information som vi samlar in lägger vi i ett adressregister på en persondator för lagring med back up på Dropbox och iCloud. VD Pia Jansäter är ansvarig för adressregistren.

När vi skriver nyhetsbrev utgår vi från samma adresslista som GRETRO lagrar på persondatorn och Back up. Vi värnar om prenumeranters integritet för en långvarig och positiv relation till alla prenumeranter på listan. Det går alltid att avregistrera sig med ett knapptryck.

 

I vilket syfte?

Vi använder informationen om er för att distribuera nyhetsbrev med information om vår verksamhet, nyheter om trender och design inom heminredning, möbler och prylar till hem, berättar om produktnyheter, vilka kurser och event som är på gång.

Vi använder inte uppgifterna för något annat ändamål än dessa.

 

Dina rättigheter?

Du har rätt att få information om i vilket syfte dina personuppgifter behandlas och justera felaktig information om dig. Vill du få information om vilka personuppgifter vi hanterar om dig, så har du även rätt att begära radering av dina uppgifter.

Du har möjlighet att själv avregistrera dig knappen Avregistrera på det nyhetsbrev vi skickar till dig.

Om du vill radera, justera eller få information om lagrade namn och adresser kontaktar du oss via e-post: pia@jansater.se