Annie Sloan kommer lagom inför julen med tre nya underbara kulörer. GRETRO kommer andra veckan i november att ha färgerna i butiken, så välkommen in för att kolla.
Klicka här för att se videosnutten>>

 Så här beskriver Annie Sloan färgerna

Tre nya Chalk Paint-färger. Alla ljusa, alla djärva, alla vackra, bombastiska glädjebringare. Men vad tilltalar dig mest? Är det lugnande Capability Green, som för in det stora lugnet i naturen? Eller eldig paprikaröd med sin kryddiga, energigivande värme? Eller kanske, precis som konstens första dam, är du en Frida Blue-typ, förtrollad av gnistan från denna koboltkulör?

Capability Green - böljande grönt
Capability Green utvecklades av Annie i samarbete med Royal Horticultural Society (RHS), en mycket älskad brittisk välgörenhetsorganisation vars vision är en värld där trädgårdsskötsel omfamnas som ett sätt att leva – en källa till glädje och tillfredsställelse, för att bygga ett hälsosammare liv, starkare samhällen
och blomstrande miljöer. Denna fräscha jadeliknande nyans är uppkallad efter trädgårdsmästaren Capability Brown. Han var känd för att skapa sublima vyer av böljande grönt, och det romantiska sättet som dessa tämjda - men som fortfarande får att känna det vilda landskapet.

Paprika Red med stor karaktär
Paprika Red är en kryddig terrakottaröd kulör med ymnighet, värme och passion. Liksom den beresta kryddan har den ett arv med flera texturer med rötter från Mexiko till Östeuropa och däremellan alla andra välsorterade kök. Det är en krydda som har stor karaktär men som ändå är mångsidig. Likaså är röd paprika den viktigaste ingrediensen i alla bra recept. Paprika lägger omedelbart till passion och livlighet i såväl mat som interiör, men gör det med ett vederkvickande djup och jordighet. Utsökt!

Frida Blue med kärlek till skönhet
Äntligen, Frida Blue. Det här är själva färgen som Frida Kahlo målade utsidan av hemmet med som hon delade med Diego Rivieras i Mexico City. Det återspeglar hennes självförtroende, hennes mod och hennes kärlek till skönhet. Frida Blue studsar ut mot dig på grund av det rika koboltpigmentet i varje burk, och fångar din blick på grund av Chalk Paint färgernas berömda förmåga att täcka den målade ytan.

Den enda frågan kvarstår: vilken färg ska du prova först?

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.