I nummer 11 besöker du London, Köpenhamn och Australien. Plocka upp den för att bläddra under mörka vinterdagar för att få lite ljus, glädje och färg i ditt liv.

Med varje ny utgåva strävar vi efter att inspirera och tända din kreativitet med fräscha idéer, fantastiska bilder och expertinsikter inom inredning och färg.

I det här numret av The Colourist fokuseras på blått, vackert blått. Naturligtvis är vår helt nya Chalk Paint-färg Frida Blue mycket framträdande.

Det här numret är särskilt spännande, eftersom det kommer att innehålla en exklusiv första titt på våra tre helt nya Chalk Paint ljusa färger: Paprika Red, Capability Green och Frida Blue. På sidorna hittar du en skattkammare av inspiration för dina heminrednings- och möbelförvandlingsprojekt. Vårt senaste nummer är fyllt med vackert utvalda foton, artiklar och handledningar som hjälper dig att ge en unik touch till dina vardagsrum. Det är fokus på rokoko, Edith Wharton och vacker blues. Oavsett om du är en erfaren gör-det-själv-entusiast eller precis har börjat utforska världen av Chalk Paint och färg, kommer du att hitta något som fängslar din fantasi.

Även om den grafiska väggmålningen i magasinet kanske inte är något som alla kan skapa i sitt hem, är poängen med The Colourist att öppna upp dina ögon för de oändliga möjligheterna med färg och inspirera dig. Kanske är färgkombinationen något du aldrig hade tänkt på, kanske du inte visste att Chalk Paint kunde användas på golv, eller så kanske du ska omtolka mönstret på möblerna! Hur som helst, låt din kreativa kraft flöda.

Som alltid är The Colourist mer än bara en tidning; det är en källa till inspiration och kunskap, direkt från Annie själv. Något mellan en klippbok, en guide och ett vykort från Annies resor, detta härliga magasin innehåller ingen reklam. 

KÖP COLOURISTNUMMER 11 här >>

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.