Publicerad den Lämna en kommentar

Personlig inredning – vi hjälper dig!

Personlig och unik inredning i hemmet

Inredning och färg hör ihop. Vi använder Chalk Paint från Annie Sloan för alla material, väggar och tak.

Personlig och nyskapande inredning kan vi på GRETRO hjälpa dig med. Alltid ur ett hållbarhetsperspektiv. Vad passar i just ditt hem? Hur vill du att andra ska uppleva dig och ditt hem?

Du kan ha en villa, lägenhet eller herrgård. Vi hjälper dig att ge inredningen en personlig touch. Vi går igenom vad du vill ha hjälp med genom ett personligt hembesök. Eller om du bor längre bort, skickar du en eller flera bilder som vi kan utgå ifrån. Vi har också ett stort kontaktnät med duktiga hantverkare, arkitekter, grafiska formgivare, fotografer och flytt- och lagerhjälp som vi samarbetar med i olika projekt.

Modernt och/eller nytt eller både ock
I vår butik GRETRO Design på Roslins väg 14 i Malmö hittar du 50-, 60- och 70-talsinredning. Vi har bland annat dansk design i möbler och lampor. För dig som letar efter något romantiskt har vi även kuriosa och gamla furumöbler som vi målar i Chalk Paint från Annie Sloan.

Du kan redan på vår e-shop se över utbudet. I affären har vi ännu mer av porslin, glas och presentartiklar. Vi kan också leta upp någon möbel, lampa eller annan pryl som du länge letat efter, som kanske blir pricken över i:et. Vi hjälper dig att hitta den rätta kulören, de perfekta möblerna och textilierna för att du ska få ett unikt hem som du trivs i. Du kan också få möbler både renoverade, tapetserade och målade av oss.

Om du vill ha en unik inredning i hemmet, kontakta oss för offert!

Har du precis flyttat och vet inte hur du ska inreda? Konsultera oss! Vi åtar oss små som stora projekt.

Pia Jansäter samarbetar med Ulf Carlsson och tillsammans hjälper vi dig att hitta din stil och det hem som du ska trivas i och längta hem till.

Pia Jansäter, inredningskonsult, hjälper dig förnya ditt hem utifrån ett hållbarhetsperspektiv, och inspirerar dig att kombinera färger och material för väggar, golv och textilier för ett lyckat slutresultat. Pia har utbildning och erfarenhet av varumärkesbyggande för privat och offentlig verksamhet där inredning utgör en stor del av den profil man vill visa upp. Pia är återförsäljare av Chalk Paint och driver professionell utbildning i Annie Sloans produkter.

Inredningskonsult Ulf Carlsson har gedigen utbildning, Bachelor of Science, Architectural Design, från USA. Han kan med säker hand ge dig vägledning hur du snabbt och stilsäkert får en miljö som är funktionell och som du trivs i och mår bra av. Ulf har erfarenhet av att inreda både privata hem och offentliga miljöer såsom kontor och arbetsplatser under många år i USA.

Retromöbler som ett unikt och vackert inslag i din inredning.

Kontakta mig, Pia Jansäter, info@gretro.se, eller ring 0709 83 77 80

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.