Villkor

Så här handlar du på gRETRO

Ett tips före köp är att du läser igenom informationen nedan. Om du undrar över något är du välkommen att kontakta oss.

Du kan maila, sms:a eller ringa: 

info@gretro.se
Anders telefon: 0708 88 19 37
Pias telefon: 0709 83 77 80
gRETRO är en bifirma inom Jansäter Kommunikation AB med organisationsnummer 556655-9786

SIGILL_SKôLD_VéNSTER_LITEN_SVART_TEXT

Så här gör du när du handlar på gRETRO
Bestäm produkt, klicka köp och din varukorg kommer innehålla den valda produkten. Moms ingår i alla priser.

Leveranssätt och betalning
Vi har nu skaffat Klarna som betalningsmetod. Du kan betala på flera olika sätt bl.a. delbetala. Se mer på Klarnas hemsida.

Ett automatiskt mail kommer att bekräfta din order. Du fyller i dina uppgifter och så kontaktar vi dig om när och var leverans sker.

Utöver Klarna så kan du också betala på faktura direkt från oss på gRETRO. Vi kontaktar dig för leveransalternativ och skickar sedan en faktura via e-post och du betalar hälften innan leverans och hälften efter leverans. När vi fått första betalningen skickar vi din vara. Vid ej uthämtat paket fakturerar vi en avgift på 375:-/kolli. Detta omfattar frakt, returfrakt och det administrativa arbetet som tillkommer.

Kundregister
Vid beställning fyller du som kund i dina uppgifter. Genom detta godkänner du att uppgifterna registreras i vår kunddatabas. Alla uppgifter är konfidentiella och kommer inte att lämnas ut eller säljas på något sätt. Emellertid kommer vi att skicka ett nyhetsbrev och om du vill fortsätta att läsa detta nyhetsbrev med trender och tips behöver du inte göra mer. Om du vill avsluta prenumerationen avregistrerar du dig på knappen i balken ovan i nyhetsbrevet.

Retur
Vi har ingen returrätt men om du absolut ångrar dig har du möjlighet att returnera beställd vara inom 14 dagar. Vid returnering tillkommer en administrationsavgift på 100 SEK per produkt och ett avdrag på 20 % samt att du själv ansvarar för frakt tillbaka till oss. Varan skall återlämnas i oförändrat skick och vi ersätter dig för varan med ett avdrag på 20 % av produktens kostnad. OBS! Köpta möbler tages ej i retur.

Varan säljes i befintligt skick
Produkterna  är uteslutande gamla och i gott skick men man får räkna med patina och ett visst slitage. Många möbler är varsamt renoverade och omklädda.

Butiken
Vi har en butik på Jörgen Ankersgatan 12 i Malmö där du kan komma och titta på varorna. I butiken används samma villkor som ovan. Om öppettiderna inte passar så kan du kontakta oss på info@gretro.se så arrangerar vi en tid som passar.

2 reaktioner på “Villkor

 1. Hej. Köper ni även in saker? Jag har en Tv-kanna jag skulle vilja sälja.

  1. Hej Malin,
   Ja, vi köper om det är något vi tror att vi kan sälja. Du kan skicka bild/bilder på vår mail info@gretro.se så kan vi bedöma vad vi tror.

   Trevlig Helg!

   Mvh
   Anders

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.