Publicerad den Lämna en kommentar

Trendspaning 2020 – öppet hus 22/1

Trendspaning är spännande, speciellt inför varje årstid. Nu går vi dessutom förväntansfulla in i ett nytt årtionde 2020. Många längtar efter lite förändring. En nystart kan vara att börja i våra egna hem.

Öppet hus den 22 januari med trender
Ulf Carlsson, GRETRO:s inredningskonsult (Bachelor of Science, Architectural Design i USA) berättar hur du kan förnya ditt hem utifrån ett hållbarhetsperspektiv med färg istället för med nya moderiktiga saker. Ulf ger också tips och idéer om möblering och nyheterna från Formexmässan i januari.

Du får inspiration att måla väggar och möbler med de trendigaste kulörerna för att ändra känslan i ett rum. Kulörer påverkar både inredningen och dig själv så att du mår bra och kan må ännu bättre.
Gratis event! Vi bjuder på enkelt tilltugg! Välkommen till en trevlig och givande kväll på Roslins väg 14, Malmö.

Anmälan till: info@gretro.se
Eller ring Pia 0709 837780

Fakta om kommande Inredningskurs

Lev i ett hem som du mår bra av. Miljön vi vistas i varje dag påverkar oss. Inredningen är en viktig del av vårt välbefinnande. Du behöver inte lägga massor av tid och pengar för att få ökad livskvalitet i ditt hem. Med enkla medel och inspiration från vår inredningskonsult Ulf Carlsson kan du snabbt och stilsäkert få en miljö som du mår bra av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *