Partners

Partners kan man inte leva utan

 

Röja, slänga, sälja och städa vid dödsbo – hela eller delar av dödsbon – eller du behöver helt enkelt transport

Att röja efter en nära anhörigs bortgång kan många gånger kännas svårt. Det kan vara både känslosamt och tungt. Vi hjälper dig med att röja, slänga, forsla bort och flyttstäda dödsboet, eller hemmet även vid t ex en flyttning till vårdhem tillsammans med vår partner NETTOFLYTT.

GRETRO köper hela hem men också enstaka objekt t ex möbler, lampor, porslin med mera till försäljning i butiken GRETRO. Vår tanke är att värna om miljön genom återbruk. Det lönar sig alltid att kolla om innehållet i hemmet går att återbruka, allt för mycket slängs bort i dag.

Tillsammans med våra partners kan vi hjälpa till med

  • Värdering/köp av dödsbo
  • Tömning och bortskaffning av bohag
  • Städning

Vid en första kontakt kommer GRETRO till er eller ni skickar bilder till oss. Därefter gör vi upp ett serviceavtal med arbetsbeskrivning och kostnadsförslag.

GRETRO har ett stort kontaktnät med duktiga hantverkare, städfirmor och åkerier med flera som vi samarbetar med i olika projekt. Du an tryggt överlämna uppdrag till oss.

Kontakta Pia Jansäter, ägare och inredare, om du behöver hjälp med något, 0709-83 77 80 eller skicka mail till info@gretro.se