Publicerad den 2 kommentarer

Heldag med Annie Sloans tekniker söndag 1/7

Heldag med officiella Annie Sloan kurser

Heldag med GRETRO,  då du kan lära dig alla spännande tekniker som du behöver för att förbättra, måla om, försköna dina möbler, väggar och mycket mer. Du får helt enkelt båda kurserna samma dag  och möjlighet att grotta ner dig i Chalk Paint ™världen.

Teknikerna från Annie Sloan får dig att häpna över vad du kan göra med Chalk Paint™

”Introduktion till Annie Sloan metoden” ger dig möjlighet att prova flera olika tekniker. Du målar slätt och fint, ”ruffigt” med struktur och effekter med färg. Du testar ”wash” och provar krackelering. Andra tekniker är ”torrborstning” och schablonmålning. Med vax försluter du färgen och får en tålig yta. Det du målar på får du ta med dig hem. Ta med glatt humör.

”Annie Sloan färg och stil” visar metoder för olika stilar som hipster/retrostil och klassisk stil. Du målar med schabloner och förgyller med guld, använder decoupage, ombre effekt, bildöverföring och frotage. Vi låter kreativiteten flöda och har kul medan vi målar. Förutom att måla på olika underlag får du måla din egen ljusstake (ingår i priset).

Även betsning, slipteknik, vaxning klar, vit och svart vax samt tekniker för krackelering ingår. En kul och kreativ kurs där du får ännu mer lust att måla med Chalk Paint™ på alla möjliga material och aldrig vill sluta måla.

Jag står för färg och vax samt fika. är en kreativ workshop som ger dig grunderna för att kunna måla med Chalk Paint™.

”Introduktion till Annie Sloan metoden”
Tid: 1/7 kl 10 – 12
Pris: 595 kr

”Annie Sloan färg och stil”
Tid: 1/7 kl 13-17
Pris: 795 kr

2 reaktioner på “Heldag med Annie Sloans tekniker söndag 1/7

 1. Hej Jag har ett gustavianskt runt bord med 3 iläggsskivor och 4 stolar som måste renoveras och undrar vad ni tar för att måla allt svart?

  mvh madeleine

  1. Hej Madeleine
   Ursäkta att jag inte har hört av mig. Jag undrar om du vill ha det målat Chalk Paint? Det brukar gå snabbare med den färgen eftersom det inte kräver så mycket förarbete. För att göra en helt rättvis kostnadsberäkning borde jag få reda på vilken färg det är och i vilket skick bordet och stolarna är i.
   Eftersom jag inte har så mycket bakgrundsinformation räknar jag på att måla med Chalk Paint:
   2 st 1-liters burkar färg Graphite
   1 st stor clear wax
   1 st stor black wax
   Material ca 1000 kr
   Målning av 4 stolar
   Målning av ytan 1 bord med 3 st iläggsskivor
   Arbete ca 12 tim 4 800 kr med en målning (svårt att uppskattat)
   Om möblerna behöver målas en andra gång vilket jag tror med tanke på att det är Annie Sloans färg skulle det ta ca 4 tim ytterligare.
   Ring mig gärna så att vi kan diskutera, 0709 83 77 80
   Hälsningar Pia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *