Publicerad den Lämna en kommentar

Färgrådgivning helt gratis

Färgrådgivning för att få vårfint där hemma erbjuder GRETRO under veckan mellan 9/3 – 13/3. Helt gratis får du 30 minuter…

med Pia Jansäter som ger dig tips och råd både vad gäller möbler och inredning som t ex färg på väggar och tak, garderober, köksskåp. Allt som gör det härligt fint i ditt hem eller sommarstugan.

Ofta kan det vara svårt att själv se vad det är som behövs för att få det fint hemma. Vilken färg eller kombination passar ihop, vilka kulörer gör färger varmare eller kallare, vilka specifika toner fungerar. Vi utgår från Annie Sloans färgtriangel och vilka resurser det finns att matcha och mixa färger, vax och lack, och vilka möjligheter det finns att skapa ytfinish som t ex betong, rost och drivved med Annie Sloans tekniker. Den största fördelen är att den miljövänliga färgen Chalk Paint från Annie Sloan är budgetvänlig. Några andra är att det krävs inga förberedelser som slipning, målarsoda eller grundmålning.

Boka en tid på info@gretro.se och skriv färgrådgivning och förslag på tider mellan 9/3 – 13/3 som passar dig så hör Pia Jansäter av sig.

Ta foton på det du vill ha hjälp med och bifoga ditt mail så är jag förberedd när jag träffar dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *