Recycling

Recycling med individuell stil

GRETRO renoverar möbler och vi lämnar gärna referenser eftersom så många kunder är nöjda med vårt arbete.

Recycling av möbler är ett sätt att skaffa sig en unik och personlig inredning samtidigt som du gör både planeten och plånboken en tjänst. GRETRO finns för dig, som vill ha fräck inredning med kvalitetsmöbler och prylar från 50-, 60- & 70-talet. Under hela året söker vi efter nya varor som vi varsamt renoverar innan de pryder någons hem eller arbetsplats. På förfrågan letar GRETRO upp möbler för att du ska få en unik inredning.

Släng aldrig något! 

Förnya ditt teakbord

Du kan få en helt ny bordsskiva när du lämnar det till oss. Oavsett om din  bordsskiva är förstörd med smutsiga fläckar, fult lackad, målad eller på annat sätt är sönder kan vi hjälpa dig att få en matt, sammetslen och ren yta. Kontakta oss och/eller skicka foton så kan vi diskutera hur vi ska göra och vad det kan kosta.

Anders mobil 0708 88 19 37 eller maila info@gretro.se

GRETRO ger svunna tiders möbler nytt liv

Alla de möbler vi säljer renoverar vi. Vi vill få de i så likt ursprungsskicket som möjligt. Anders renoverar, snickrar och tapetserar stolar, soffor och fåtöljer med flera andra möbler. De flesta möbler behöver en enkel uppfräschning för att bli som nya igen. Vi köper in dödsbon eller begagnade bohag, helt utan mellanhänder. Därefter ser vi över alla detaljer samt renoverar och tapetserar möbler.

Vår tanke är att värna om miljön

Det lönar sig alltid att först kolla om det går att renovera. Vi byter tyg på soffan/stolen med flera andra möbler, målar, snickrar, syr, klär om dina lampskärmar och mycket mer. Många gånger kan du välja tyg eller skinn till de möbler vi klär om. Vi samarbetar med duktiga tapetserare för de möbler vi själva inte klär om.

GRETRO Pia och Ulf målar hos dig, hemma på plats

Du kan lämna in dina möbler/stolar/hyllor för ommålning om de är i en hanterbar storlek. Både Pia och Anders kan utföra måleriuppdrag av möbler hemma hos dig om det måste göras på plats. Det är inte alltid man har tid eller intresse att göra det själv, men älskar Annie Sloans fantastiska Chalk Paint!

Kontakta  Anders Jansäter 0708-88 19 37 så kollar jag vilken typ av renovering som behövs och ger dig ett pris. Maila eller sms:a först en bild.

Röja, slänga, sälja och städa vid dödsbo – hela eller delar av dödsbon

Att röja efter en nära anhörigs bortgång kan många gånger kännas svårt. Det kan vara både känslosamt och tungt. Vi hjälper dig med att röja, slänga och flyttstäda dödsboet, eller hemmet vid t ex en flyttning till vårdhem. Vi köper hela hem men också enstaka objekt t ex möbler, lampor, porslin med mera till försäljning i butiken GRETRO. Vår tanke är att värna om miljön genom återbruk. Det lönar sig alltid att kolla om innehållet i hemmet går att återbruka, allt för mycket slängs bort i dag.

Vid en första kontakt kommer vi till er och tittar på det som ska röjas och städas. Därefter gör vi upp ett serviceavtal med arbetsbeskrivning och kostnadsförslag.

GRETRO har ett stort kontaktnät med duktiga hantverkare, städfirmor och åkerier med flera som vi samarbetar med i olika projekt.

Ring Pia 0709 83 77 80 eller Anders 0708 88 19 37

 

GRETRO älskar inredning och allt som gör ditt hem vackert

Pia Jansäter kan hjälpa dig att hitta din unika stil oavsett om det handlar om ett hem eller ett kontor. Från idé till genomtänkt inredning med kreativa lösningar följer hon dina behov och önskemål. Med öga för olika stilar och tidsperioder ger vi ditt hem den rätta känslan.
Alltid med miljötänk, återanvändning och hållbarhet som tre ledord.

GRETRO har dessutom ett stort kontaktnät med duktiga hantverkare, arkitekter, grafiska formgivare, fotografer och cateringspartners som vi samarbetar med i olika projekt.

Kontakta Pia Jansäter, inredare, på 0709-83 77 80 eller skicka mail till info@gretro.se