GRETRO

GRETRO e-shop
En retrospektiv webbshop och butik med häftig inredning

GRETRO skapades 2013 av familjen Jansäter.  Vi kom igång genom att sonen Gustav producerade en e-shop påhejad av systrarna Emelie och Louise. Namnet GRETRO kommer från G som i Gustav, men också G som i Greta. Mormor Greta och morfar Nils som åkte ner till Frankrikes loppmarknader under 40-, 50- och 60-talen och kom tillbaimg036ka med antikviteter och gamla saker som varsamt renoverades. Denna passion har förts över till hela familjen.
Se foto till höger på mormor och morfar framför Kölnerdomen i Tyskland, 40-50-tal.

Återanvändning och miljötänk
Vi brinner för att ta vara på saker och använda dem igen och igen. Orden slit och släng upphör att existera och ersätts med återanvändning. ”Gammalt skräp” får en ny klang. GRETRO är ett bolag som bidrar till återanvändning. Vi tar vara på de resurser som finns och förstår att de inte är oändliga samtidigt som vi vill måna om miljön.

Vi säljer prylar som många har tröttnat på, men som i ett nytt hem skapar den där personliga karaktären som inte en ny sak kan göra. Alla våra produkter har en egen historia.

Unik inredning med individuell stil
Nu finns GRETRO för dig, med inredning som gör ditt hem till något alldeles speciellt. gRETRO skapar ett unikt hem med individuell stil, tack vare ett stort utbud av möbler i olika stilar, kuddar, tavlor, belysning, porslin och mycket annat. Fokus ligger på tuffa teakmöbler i hög kvalitet från 50-, 60- och 70-talen men vi har även ljuva romantiska vintagemöbler.

Pappa Anders renoverar möbler och tar hand om vår butik på Jörgen Ankersgatan 12 i Malmö, som vi startade 1 september 2014.  Mamma Pia, som främst tar hand om PR men också butiken, är inredare med egen hemsida gretrodesign.se GRETRO Design och inredning. Pia hjälper dig om du är tveksam hur du ska inreda ditt hem eller ditt kontor. Mormor Greta, 102 år den 9 december 2016, är fortfarande intresserad av hur det går för GRETRO och i himlen håller morfar Nils ett vakande öga över oss.

Retrospektiv, ett tillbakablickande på det som varit. Prylar och pinaler från en annan epok. Gustav, Greta och Retro – GRETRO Möbler och inredning.

Kontakt: info@gretro.se

Anders telefon: 0708 88 19 37
Pias telefon: 0709 83 77 80

GRETRO är en bifirma inom Jansäter Kommunikation AB med organisationsnummer 556655-9786

SIGILL_SKÖLD_VÄNSTER_LITEN_SVART_TEXT

2 reaktioner på ”GRETRO

 1. Hej!
  Jag är så nöjd med alla ”business” jag har haft med gretro!!
  Bl a har de klätt om mina fina gustavianska stolar med utmärkt bra resultat – nytt
  fint guldglänsande tyg med en avbrytande bård !

  Jag köpte två fina nattduksbord som jag skall ha på ”Eds Bruk Herrgård” och de kom
  verkligen på rätt plats !

  Tack för gott samarbete oc mycket nytt! Cecilia Bergstrand

  1. Tack Cecilia!
   Mvh
   Anders

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *