Kurser och workshopar

Kurser i renovering, lampskärmstillverkning, inredning, dekorativ utsmyckning och målning med Chalk Paint

Kurser är ett underbart sätt att koppla av på. Att göra något stimulerande med händerna och se resultatet av arbetet får dig att  må bra. Du som vill ta vara på dina möbler och själv vara delaktig i möbelrenoveringen ”Renovera mera” har möjlighet att få ett flexibelt upplägg med individuell handledning. Du blir inte bunden och du väljer att kanske inte gå varje vecka. På workshopen i lampskärmstillverkning överträffar du dig själv när det gäller att vara påhittig.

OM DU KLICKAR PÅ KURSERNA PÅ DENNA SIDA KOMMER DU TILL MER INFO!

Vi är stolta över att erbjuda officiella workshops/kurser med Chalk Paint från Annie Sloan. De är kreativa, intuitiva och roliga. Det finns en introduktionskurs Introduktion till Annie Sloan metoden med Chalk Paint t ex måla slätt, skapa ojämna och grova ytor mm och en fortsättningskurs Annie Sloan färg och stil t ex schablonmålning, förgyllning, krackelering mm.

På workshopen som heter ”Måla en möbel med Chalk Paint” t ex lampfot, pall, stol och liknande får du lära dig den teknik du vill ha och vi tillhandahåller färg och vax. Vi målar tillsammans och du får tips, råd, inspiration för att nå bästa möjliga resultat. Vid dessa tillfällen kan du prova penslar och testa färger/vaxer och tekniker som du kanske inte annars hade provat på.

NYA KURSER

Inredningskursen ”Chalk Paint och inredning” är ny för våren 2019 och ger dig möjlighet att får råd och  idéer för ditt hem. Tider och anmälningar kommer senare!

Senare under våren kommer vi att starta en kurs ”Dekorativ målning” där du kan fördjupa dig i vissa tekniker som ombre effekt, bildtransfer, patinering, förgyllning mm. Tider och anmälningar kommer senare!

Lust att måla med Chalk Paint från Annie Sloan

Kontakta oss om kursutbudet
Pia Jansäter 0709 83 77 80 eller Anders Jansäter 0708 88 19 37

Ev. avbokningar återbetalas vid uppvisande av läkarintyg men du får gärna överlåta din plats till någon annan som har möjlighet att komma om du får förhinder (det är du själv som hittar ersättare).