Inlägget gjort

Blå Hallens sommarmarknad i Höganäs!

Blå Hallens sommarmarknad blir något speciellt i år eftersom upplägget är annorlunda och mycket spännande. Så om du är trött på att måla med Chalk Paint så ta en utflykt till Höganäs.

GRETRO deltar i år på Blå Hallens sommarmarknad. Vi finns där redan den första av fyra helger torsdag 2/7, fredag 3/7 och lördag 4/7. Blå Hallen slår upp sina dörrar under hela juli under torsdag, fredag och lördag. På över ”3 000 kvadratmeter hittar du handelsglädje med popup-butiker och showrooms” enligt Blå Hallens reklam och naturligtvis finns GRETRO ute på marknadsplatsen.

Bland de många utställarna finns bland annat Sjöströms Antik, Nygårds Anna, Karl Fredrik på Eklaholm, Olseröds Konsthall och många fler.

Viktigaste mötes- och eventplatsen i Skåne
Det är intressant med Blå Hallen som en gång var den forna gamla finkeramiska fabriken i Höganäs och som nu är en av de viktigaste mötes-och eventplatserna i Skåne. Förra året kom en mängd besökare som häpnade över denna totalrenoverade byggnad med vackra och unika lokaler för större event, utställningar, möten och konferenser.

En av delägarna är Joakim Bengtsson, som är entreprenör och en välkänd profil från bland annat Antikrundan i SVT där han är en av experterna. Läs mer om delägarna>>

Det är fri entré och restaurang och caféer håller öppet alla dagar.

Läs mer om Blå Hallens sommarmarknad här>>

Hitta Hit

Bruksgatan 46
263 39 Höganäs

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *